DOSTAVA

Nakon što izvršimo Vašu narudžbu i isporučimo ju logističkom partneru zaprimit ćete e-mail s okvirnim terminom dostave i brojem pošiljke. O točnom terminu dostave telefonski će Vas obavijestiti dostavljač na broj telefona koji ste naveli prilikom registracije i kupnje proizvoda.

Vaša narudžba bit će dostavljena do ulaza u stambeni objekt na adresu navedenu u narudžbi. Kako bismo Vam što lakše dostavili proizvode prilaz ulazu mora biti slobodan, u suprotnom dostava se vrši do najbliže točke na kojoj je istovar moguć.

CIJENA DOSTAVE

Dostava se obavlja na području cijele kopnene Hrvatske te je uračunata u cijenu proizvoda, dok se dostava na otoke dodatno naplaćuje. Cijena dostave na otok iznosi 500 kn (PDV je uključen u cijenu).  

ROK ISPORUKE

Rok isporuke dostupnih proizvoda (onih koji se nalaze na stanju u skladištu) je od 2 do 3 radna dana, a navedeni rok počinje teći od trenutka kad je vidljiva izvršena uplata, odnosno kada je autorizirana transakcija kreditnih kartica. 

Radni dani ne uključuju subote, nedjelje i blagdane/praznike.

Rok isporuke proizvoda kojih trenutno nemamo na stanju u skladištu, ali smo ih u mogućnosti proizvesti slanjem narudžbe u proizvodnju, je od 4 do 5 tjedana, odnosno od 20 do 30 radnih dana. Dostava na otoke ovisi o rasporedu vožnje trajekata, te navedeni rokovi isporuke mogu varirati.

PAKIRANJE PROIZVODA

Sve proizvode pakiramo i nastojimo zaštititi kako se uobičajenim postupanjem u transportu ne bi oštetili. Nakon što pošiljku preuzmete, molimo Vas da istu pregledate pred dostavljačem, kako bi se izbjegle naknadne reklamacije zbog mogućnosti oštećenja pošiljke prilikom dostave.

Ukoliko ustanovite oštećenja, takav proizvod morate reklamirati dostavnom radniku koji je robu isporučio, odnosno odbijte preuzeti pošiljku.

POTVRDA O PREUZIMANJU

Kao kupac obvezani ste prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu, koju dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Sve dodatne informacije vezane uz dostavu možete pročitati u dokumentu Uvjeti prodaje.

Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti putem elektroničke pošte na info@hossworld.com